افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت
سرخط خبرها

آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی برنامه‌ریزی، توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری در مشهد | مدیریت شهری، متمرکز بر توسعه فرهنگ زیارت است + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۱۲۰۵
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی برنامه‌ریزی، توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری در مشهد | مدیریت شهری، متمرکز بر توسعه فرهنگ زیارت است + فیلم
آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی برنامه‌ریزی، توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری با حضور مدیران شهری و جمعی از کارشناسان، صاحب‌نظران و اساتید دانشگاه، در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی برنامه‌ریزی، توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری صبح امروز (پنجشنبه، ۱۰ خرداد) با حضور ایمان فرهمندی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، مهدی ناصحی نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی‌اجتماعی شورای اسلامی شهر، جلیل بامشکی معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد و جمعی از کارشناسان، صاحب‌نظران و اساتید دانشگاه در تالار همایش‌های دکتر علی شریعتی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

ضرورت هم‌افزایی متناسب با توسعه زیرساخت‌ها

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در حاشیه این مراسم گفت: در شهر زیارتی مشهدمقدس، یکی از مهم‌ترین مسائلی که موردتوجه مدیریت شهری قرار دارد متمرکز بر زیرساخت‌هایی است که باید فراهم شود تا زیارت به نحو شایسته صورت بگیرد.

وی بیان کرد: باور ما این است که در این حوزه، نیاز به هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و بالاخص مراجع ذی‌صلاح علمی وجود دارد؛ زیرا اخیراً مفهوم زیارت به‌طورکلی دستخوش تغییر شده و امروز این نیاز وجود دارد که فراتر از زیارت صرف علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، به سؤالات تمدنی زائران ازجمله مهمانان غیرایرانی امام‌هشتم‌(ع) پاسخ فرهنگی مناسب داده شود.

توسعه فرهنگ زیارت، راهبرد مدیریت شهری

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد در این رویداد علمی خاطرنشان کرد: ترویج و توسعه فرهنگ میزبانی و زیارت، مهم‌ترین راهبرد مدیریت شهری در مشهد است. بر همین اساس، برنامه‌ریزی شده تا دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشکده فرهنگی زیارت و سایر زیرساخت‌های تحقیقاتی پای کار بیایند تا شبکه مسائل در این حوزه احصا شود و ادبیات مفهومی آن توسعه پیدا کند.

وی ادامه داد: این رویداد یک ویترین برای تلاش‌های شبانه‌روزی و ناپیدایی است که برای توسعه فرهنگ زیارت در جریان است. امید داریم به‌موازات رویداد‌های افتتاحیه و اختتامیه، پنل‌های تخصصی و نشست‌های کارشناسی در اثنای این همایش بتواند اهداف موردنیاز مدیریت شهری را تأمین کرده و ما را در تکریم هدفمند زوار امام‌رضا‌(ع) یاری کند.

ارسال ۱۰۱ مقاله به دبیرخانه همایش

محمد قاسمی، دبیر علمی همایش، با اشاره به جزئیات این رویداد تخصصی اظهار کرد: پس از برگزاری سه پیش‌نشست به‌میزبانی بنیاد پژوهش‌های اسلامی در بهمن و اسفند ۱۴۰۲ و اردیبهشت ۱۴۰۳، مقرر شد تا متقاضیان تا نیمه اردیبهشت‌ ماه مقالات خود را ارسال کنند. بر همین اساس، بیش از ۱۰۱ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این میان، ۸۸ مقاله پذیرفته می‌شود و در دو پنل تخصصی، ۲۸ ارائه از طرف صاحبان آثار برگزار خواهد شد.

وی افزود: محور برگزاری پنل‌های تخصصی، «بررسی سند ملی زیارت» و «تشابهات و تباینات گردشگری مذهبی و زیارت» است و پس از آن، رویداد پایانی در قالب اختتامیه برگزار خواهد شد. ازجمله مزیت‌های علمی این همایش، انتشار آثار برگزیده در مجلات علمی‌پژوهشی معتبر است که بر غنای علمی این رویداد خواهد افزود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->